Content MSD in vertrouwde handen

Steeds meer opdrachtgevers besteden (een deel van) hun contentproductie uit aan Commond: content outsourcing. Ook het farmaceutische bedrijf MSD doet een beroep op ons: van artikelen in het personeelsmagazine en nieuwsbrieven tot webteksten en brochures. Content in vertrouwde handen!

Farmaceutische industrie

MSD is één van de grootste en meest diverse farmaceutische bedrijven in Nederland én in de wereld. Het bedrijf ontwikkelt en produceert innovatieve geneesmiddelen voor allerlei therapeutische gebieden. Ook werkt MSD aan nieuwe toepassingen voor reeds bestaande medicijnen.

Een wereld in beweging

De farmaceutische wereld is momenteel sterk in beweging. Ook MSD in Nederland maakte de afgelopen jaren flinke veranderingen door. Door het samengaan van MSD en Schering-Plough in november 2009 behoort ook voormalig Organon in Oss tot het bedrijf. De samenstelling en de activiteiten van het bedrijf in Nederland zijn de afgelopen jaren danig veranderd.

Behoefte aan gestroomlijnde communicatie

Binnen organisaties waar veel gebeurt, is altijd grote behoefte aan goed gestroomlijnde interne communicatie. Het intranet, maar ook de interne nieuwsbrief, die zowel digitaal als in papieren vorm tweewekelijks verschijnt, dienen samen om medewerkers te informeren over de laatste ontwikkelingen. Ook beeldschermen op de productielocaties in Oss dragen daaraan bij. Het personeelsmagazine verschijnt enkele malen per jaar en biedt achtergronden en verdieping bij het nieuws.

Content outsourcing

Voor de genoemde middelen in deze crossmediale mix verzorgt Commond een deel van de content. Op afstand, maar ook op locatie, door interviews af te nemen en verslag te doen van bijeenkomsten. Ook aan andere publicaties, zoals brochures, persberichten en de nieuwe website, leveren we een bijdrage. In de vertrouwde stijl en tone-of-voice, én aansluitend bij de kernwaarden van MSD, op basis van heldere afspraken over hoeveelheid én kwaliteit.