Hoe breng je ‘makkelijker werken’ in beeld?

Uitzendorganisatie Unique Nederland vroeg ons om op een aantrekkelijke manier het nieuwe platform Mijn Unique te introduceren. Een online omgeving waarin opdrachtgevers van Unique makkelijker kunnen werken. Ons advies: kies voor een uitleganimatie!

Mijn Unique is een online platform waarmee opdrachtgevers van Unique op een efficiënte en gemakkelijke manier hun zaken met Unique kunnen afhandelen. Wanneer ze maar willen en waar ze maar willen. Helemaal van deze tijd dus… Maar hoe informeer je vervolgens je relaties én je eigen medewerkers daarover? Ook dat doe je op een eigentijdse manier: met behulp van een uitleganimatie.

Samen met Unique werkten we een script uit waarin de voordelen van Mijn Unique op een leuke, laagdrempelige manier aan bod komen én waarin de mogelijkheden van het platform worden geïntroduceerd.

De 2D-animatie over Mijn Unique werd goed gewaardeerd door de doelgroep én bleek heel effectief. Daarom ontwikkelden we ook een uitleganimatie om de mogelijkheden van HR-advies door Unique over het voetlicht te brengen: