Met een nieuwe website bouwt SCAB verder

SCAB. Al 40 jaar een naam in accountancy en advies, met name in de bouwwereld. Een sector die de afgelopen jaren enorme veranderingen het hoofd heeft moeten bieden. Wat je dan als accountant doet? Je laat zien je klanten in deze veranderde wereld te begrijpen. Dat ze op je kunnen bouwen. En dat is precies wat SCAB doet.

Met de volledig nieuwe website – gerealiseerd door Commond – laat SCAB Accountants & Adviseurs zien te begrijpen welke oplossingen klanten nodig hebben. SCAB betekent heldere afspraken. Zekerheid over kosten. Boodschappen die worden gebracht met pakkende beelden, heldere teksten en met ‘handelingsperpectief’: steeds is het mogelijk voor de websitebezoeker om direct contact op te nemen, een relevant kostenvoordeel te berekenen, of een adviesgesprek aan te gaan.

Mensen en hun verhalen zijn in woord en beeld belangrijke elementen in de totale invulling van de website. Zij zijn het immers waar je als accountant of adviseur voor staat: je bent er om ondernemers en hun medewerkers te laten floreren. Door betrokken te zijn en mensen vooruit te helpen, zodat zij zich kunnen concentreren op hun werkzaamheden.

Voor de realisatie van www.scabadvies.nl werkten Commond en SCAB gedurende een relatief korte periode zeer intensief samen. Want het resultaat moest snel online. En die planning werd gehaald: medewerkers van SCAB en Commond hebben er echt samen de schouders onder gezet. Een goed gevoel.