Yoba: website nu online en binnenkort in de winkel

Al een aantal jaar bouwen we met Commond mee aan de Yoba for Life Foundation, een netwerkorganisatie die mensen in Afrika ondersteunt bij de ontwikkeling van hun leefgemeenschap. De nieuwe consumentgerichte website hebben we deze week opgeleverd. Yoba drink kan in de winkelschappen!

Yoba for Life faciliteert de lokale productie en distributie van Yoba, een probiotische zuiveldrank die de gezondheid aantoonbaar verbetert. En lokaal ondernemerschap uitdaagt!

Yoba – ook in Nederland

Binnenkort kunnen ook consumenten in Nederland genieten van Yoba drink. Een biologische, probiotische zuiveldrank, in verschillende smaken, met alleen natuurlijke toevoegingen. De opbrengst van de verkoop van Yoba drink in Nederland komt ten goede aan het werk dat de not-for-profit stichting doet in Afrika!

Yoba-productrange

Consumentgerichte website

Ter ondersteuning van de productlancering in Nederland, hebben we een geheel nieuwe website ontwikkeld, gericht op consumenten: yoba4life.nl. Een site die de verhalen van de projectmanagers van Yoba in Afrika in beeld brengt. Aan de hand van deze storytelling laten we consumenten en donateurs kennismaken met het ‘waarom’ achter Yoba 4 Life. Daarnaast is er uiteraard productinformatie te vinden. Consumenten, donateurs, bedrijven en vrijwilligers of stagiairs treffen de redenen aan waarom zij Yoba 4 Life moeten steunen, en hoe dat kan.

Responsive

Het one page design van deze consumentgerichte website is eenvoudig opgezet. Uiteraard is de website responsive, zodat hij ook mobiel goed te bekijken is (dat is Google overigens met ons eens, getuige het Mobile Friendly-label dat de site kreeg!). Consumenten kunnen dus al in de supermarkt eenvoudig extra informatie ophalen over de verschillende smaken.

Kortom: we sluiten ons graag aan bij de slogan ‘Smaakt goed, doet goed’!

Meer weten over websites?

‘Smaakt’ zo’n responsive website voor u ook naar meer? Neem gerust eens contact op, we praten graag met u over de mogelijkheden.