Even sparren?

Voor welke (creatieve) uitdaging staat jouw organisatie? We bieden graag aan om eens een uurtje vrijblijvend te sparren. Kun je meteen beoordelen of Commond het bureau is dat jouw organisatie en uitdagingen begrijpt. Bel 076 - 530 24 30 en vraag naar John Brands of Martijn Schillemans. Maken we nog dezelfde week een afspraak, drinken we koffie (of iets anders) en weet je meteen of er een klik is.

Neem contact op!
 

Commond is VPRA Q-Certified

Sinds eind mei 2016 is Commond VPRA Q-Certified. Hiermee voldoet ons bureau officieel aan alle kwaliteitseisen die de VPRA, de brancheorganisatie voor public relations- en communicatie-adviesbureaus, stelt.

Commond laat met de certificering zien dat het voldoet aan de normen voor goede operationele bedrijfsvoering, professionele medewerkers en een goede kwaliteit dienstverlening. In Nederland zijn er nu zo’n ruim 30 bureaus die dit certificaat in hun bezit hebben.

En daar is het hele team van Commond uiteraard ontzettend trots op. Directeur John Brands: “Het draait allemaal om kwaliteit. In 2016 bestaan we 30 jaar en kwaliteit is al die jaren in alle facetten van onze bedrijfsvoering een speerpunt geweest. We weten wel dat we alles goed op orde hebben, maar de certificering door de VPRA is daar een mooi en hard bewijs van.” Alle processen en systemen kregen een voldoende. Ook de financiële- en projectadministratie, businessplannen, HR-beleid en projectmanagement kwamen aan de orde. John: ”We hebben alle aandachtspunten goed kunnen motiveren en voorbeelden overlegd. De certificering betekent overigens niet dat we nu op onze lauweren gaan rusten. We bouwen verder aan onze organisatie met de juiste medewerkers en met klanten voor wie we graag werken.”

Tags:

Geen reacties

Plaats een reactie: