Even sparren?

Voor welke (creatieve) uitdaging staat jouw organisatie? We bieden graag aan om eens een uurtje vrijblijvend te sparren. Kun je meteen beoordelen of Commond het bureau is dat jouw organisatie en uitdagingen begrijpt. Bel 076 - 530 24 30 en vraag naar John Brands of Martijn Schillemans. Maken we nog dezelfde week een afspraak, drinken we koffie (of iets anders) en weet je meteen of er een klik is.

Neem contact op!
 

Wie durft te kiezen voor print?

Verhalen vertellen. Het gaat steeds vaker met bewegend beeld. En uiteraard, online. Om ook makkelijk als video of animatie te kunnen delen via sociale media. Lekker snel. Voor iedereen te consumeren. Op elk device.

En toch… online is niet altijd de meest geijkte keuze. Voor een medewerkersmagazine bijvoorbeeld. Wie wil werken aan verdieping. Verbinding aan wil gaan. Of ook het thuisfront wil betrekken. Dan is een digitaal magazine niet de aangewezen oplossing. Want als het linkje in de e-mail binnenvalt op een hectisch moment, is de aandacht er niet en is de ontvanger het in een mum vergeten. Vervolgens zakt het daarna letterlijk weg in de vele andere berichten in de inbox…

KLM koos recent om terug te keren van een volledig digitale publicatie naar een op papier uitgegeven personeelsblad. Ook diverse klanten van Commond blijven de waarde van print zien, juist om de verbinding met hun medewerkers in te vullen. Amphia laat elke vier maanden Vitamine A op de mat vallen bij alle 5.500 medewerkers. Siemens Nederland stuurt haar medewerkers elk kwartaal Schakels toe. En MSD heeft in Beter een belangrijk waarderend en informerend intern communicatie-instrument.

Ook ontvangen de vrijwilligers van de Zonnebloem een magazine in print. ZON informeert en inspireert ze het mooie vrijwilligerswerk voor mensen met een lichamelijke beperking te blijven doen. We zijn bij Commond trots dat we invulling geven aan een magazine zoals ZON, maar ook aan Innovate voor Océ, Proef voor de Vereniging van Keurslagers en FWD. Magazine voor CED-Group.

Print verbindt. Maar tegelijk vergt het in 2018 wel de nodige moed om er vol overtuiging voor te kiezen.

Sparren over de keuze voor online of print?

Een uurtje van gedachten wisselen met de contentspecialisten van Commond? Wij vinden het boeiend om eens lekker te sparren. Of nu juist print, online of de combi de beste mogelijkheden biedt voor het bereiken van communicatiedoelen. Een keer afspreken? Laat het weten aan martijn@commond.nl of bel (076) 530 24 30.

Geen reacties

Plaats een reactie: