Even sparren?

Voor welke (creatieve) uitdaging staat jouw organisatie? We bieden graag aan om eens een uurtje vrijblijvend te sparren. Kun je meteen beoordelen of Commond het bureau is dat jouw organisatie en uitdagingen begrijpt. Bel 076 - 530 24 30 en vraag naar John Brands of Martijn Schillemans. Maken we nog dezelfde week een afspraak, drinken we koffie (of iets anders) en weet je meteen of er een klik is.

Neem contact op!
 

Animaties voor veiliger zorg zonder misverstanden

Amphia in Breda werkt op verschillende manieren aan het borgen en verbeteren van de veiligheid en kwaliteit van zorg. Om de kernboodschappen bij specifieke interne doelgroepen onder de aandacht te brengen, zet het ziekenhuis 2D-animatie in.

Veiligheid en kwaliteit

Elke ziekenhuismedewerker kent het belang van veiligheid en kwaliteit van zorg. En ook de bijbehorende afspraken en procedures zijn vaak wel bekend. Het gaat er echter om deze consequent toe te passen en daarmee ook een hogere patiënttevredenheid te bereiken. Om iedereen op een laagdrempelige manier scherp te houden, is 2D-animatie een heel geschikt medium.

Vijftien thema’s

Amphia heeft vijftien thema’s gedefinieerd op het vlak van veiligheid en kwaliteit. Voor een aantal van deze thema’s ontwikkelden we korte 2D-animaties. Daarin komen de boodschappen op een eenvoudige, heldere manier aan bod. Bijvoorbeeld op het vlak van patiëntidentificatie en -verificatie.

Sparren over een 2D-animatie?

Bel John Brands