Even sparren?

Voor welke (creatieve) uitdaging staat jouw organisatie? We bieden graag aan om eens een uurtje vrijblijvend te sparren. Kun je meteen beoordelen of Commond het bureau is dat jouw organisatie en uitdagingen begrijpt. Bel 076 - 530 24 30 en vraag naar John Brands of Martijn Schillemans. Maken we nog dezelfde week een afspraak, drinken we koffie (of iets anders) en weet je meteen of er een klik is.

Neem contact op!
 

Consistente uitstraling voor Conxillium-groep

De Conxillium-groep bestaat uit vijf onderdelen die elk zijn gespecialiseerd in hoogwaardige software voor de lokale overheid: BeheerVisie, DataQuint, JCC Software, Procura en GeoTax. Samen maken de merken zich sterk voor een betrouwbare en klantvriendelijke lokale overheid.

Professionaliseringsslag

Na acquisities en de daaropvolgende integratie stelde Conxillium zich als moedermaatschappij ten doel een professionaliseringsslag te maken in de uitstraling. De route daar naartoe werd afgelegd door zich onder andere nadrukkelijker te manifesteren als één organisatie, waarbij de verschillende labels wel hun eigen identiteit behouden.

Herijking profielschetsen

Commond startte met een herijking van de bestaande profielschetsen en redigeerde de teksten voor de websites. In de opbouw en structuur werd daarbij rekening gehouden met een stramien voor een (WordPress) website dat voor alle onderdelen nagenoeg hetzelfde zou zijn. We ontwikkelden het design voor de websites die we daarna van a tot z bouwden.

Zichtbaar resultaat

Resultaat is een corporate website (de Conxillium-groep) met vooralsnog websites voor GeoTax, Procura en BeheerVisie die qua opbouw en indeling hetzelfde zijn. Op die manier kunnen de websites ook in het CMS op een eenduidige wijze door Conxillium worden beheerd.

Hoe kom je tot
een goede propositie?

Neem contact met ons op