Even sparren?

Voor welke (creatieve) uitdaging staat jouw organisatie? We bieden graag aan om eens een uurtje vrijblijvend te sparren. Kun je meteen beoordelen of Commond het bureau is dat jouw organisatie en uitdagingen begrijpt. Bel 076 - 530 24 30 en vraag naar John Brands of Martijn Schillemans. Maken we nog dezelfde week een afspraak, drinken we koffie (of iets anders) en weet je meteen of er een klik is.

Neem contact op!
 

Content in vertrouwde handen

Steeds meer opdrachtgevers besteden (een deel van) hun contentproductie uit aan Commond: content outsourcing. Ook geneesmiddelenfabrikant MSD: van artikelen in het personeelsmagazine en nieuwsbrieven tot websiteteksten en brochures. Content in vertrouwde handen!

MSD is één van de grootste en meest diverse gezondheidsbedrijven in Nederland én in de wereld. Het bedrijf ontwikkelt en produceert innovatieve geneesmiddelen voor allerlei therapeutische gebieden én zoekt met partners naar oplossingen voor betere zorg.

Binnen organisaties waar veel gebeurt, is altijd grote behoefte aan goed gestroomlijnde interne communicatie. Intranet en de digitale interne nieuwsbrief dienen samen om medewerkers te informeren over de laatste ontwikkelingen. Het personeelsmagazine verschijnt enkele malen per jaar en biedt achtergronden en verdieping bij het nieuws.

Content outsourcing

Voor de genoemde middelen in deze crossmediale mix verzorgen we een deel van de content. Op afstand, maar ook op locatie, door interviews af te nemen of verslag te doen van bijeenkomsten. Ook aan andere publicaties, zoals brochures of de website, leveren we een bijdrage. In de vertrouwde stijl en tone-of-voice, én aansluitend bij de kernwaarden van MSD, op basis van heldere afspraken over hoeveelheid én kwaliteit.

Op zoek naar een specialist die inhoudelijk goed aan te sturen is?

Neem contact met ons op