Even sparren?

Voor welke (creatieve) uitdaging staat jouw organisatie? We bieden graag aan om eens een uurtje vrijblijvend te sparren. Kun je meteen beoordelen of Commond het bureau is dat jouw organisatie en uitdagingen begrijpt. Bel 076 - 530 24 30 en vraag naar John Brands of Martijn Schillemans. Maken we nog dezelfde week een afspraak, drinken we koffie (of iets anders) en weet je meteen of er een klik is.

Neem contact op!
 

Design voor online en print jaarverslag USG People

Het is zonder meer een opdracht om trots op te zijn. Wanneer je als bureau het verzoek krijgt om het design te verzorgen voor het jaarverslag van een beursgenoteerde onderneming. Voor USG People, een van de grootste hr-dienstverleners in Europa, was Commond verantwoordelijk voor het graphic en online design van de jaarverslagen.

Adaptie nieuwe huisstijl

Tijdens de voorbereiding op het jaarverslag maakte USG People de keus om het online jaarverslag voorop te stellen en te gaan werken met Tangelo als publishing systeem voor de verslaglegging. Commond maakte de vertaling naar het design voor het online jaarverslag én het jaarverslag in print. Daarvoor adapteerden we de vernieuwde huisstijl: het online jaarverslag was de eerste uiting die met de hernieuwde visuele identiteit het licht zag.

Eigen visualisatiestijl

Met de realisatie van het jaarverslag van het jaar daarna gaven we een vervolg aan de samenwerking. Het webdesign werd geoptimaliseerd en wederom ontwikkelde Commond een eigen visualisatiestijl voor USG People. We werkten dit uit in iconen, diagrammen en infographics. Terwijl we werkten aan het jaarverslag, werd bekend dat USG People deel gaat uitmaken van Recruit, een wereldwijd opererende organisatie die hr-diensten aanbiedt op vier continenten.

Partner gezocht voor concept of visualisatie jaarverslag?

Neem contact met ons op