Even sparren?

Voor welke (creatieve) uitdaging staat jouw organisatie? We bieden graag aan om eens een uurtje vrijblijvend te sparren. Kun je meteen beoordelen of Commond het bureau is dat jouw organisatie en uitdagingen begrijpt. Bel 076 - 530 24 30 en vraag naar John Brands of Martijn Schillemans. Maken we nog dezelfde week een afspraak, drinken we koffie (of iets anders) en weet je meteen of er een klik is.

Neem contact op!
 

SCAB bouwt verder met website

SCAB. Al meer dan 40 jaar een naam in accountancy en advies, met name in de bouwwereld. Een sector die de afgelopen jaren enorme veranderingen het hoofd heeft moeten bieden. Wat je dan als accountant doet? Je laat zien je klanten in deze veranderde wereld te begrijpen. Dat ze op je kunnen bouwen. En dat is precies wat SCAB doet.

Klanten begrijpen

Met de website – gerealiseerd door Commond – laat SCAB Accountants & Adviseurs zien te begrijpen welke oplossingen klanten nodig hebben. SCAB betekent heldere afspraken. Zekerheid over kosten. Boodschappen die worden gebracht met pakkende beelden, heldere teksten en ‘handelingsperpectief’: steeds is het mogelijk voor de websitebezoeker om direct contact op te nemen, een relevant kostenvoordeel te berekenen, of een adviesgesprek aan te gaan.

Woord en beeld

Mensen en hun verhalen zijn in woord en beeld belangrijke elementen in de totale invulling van de website. Zij zijn het immers waar je als accountant of adviseur voor staat: je bent er om ondernemers en hun medewerkers te laten floreren. Door betrokken te zijn en mensen vooruit te helpen, zodat zij zich kunnen concentreren op hun werkzaamheden.

Op zoek naar een website met meer zeggingskracht?

Bel Martijn Schillemans