Even sparren?

Voor welke (creatieve) uitdaging staat jouw organisatie? We bieden graag aan om eens een uurtje vrijblijvend te sparren. Kun je meteen beoordelen of Commond het bureau is dat jouw organisatie en uitdagingen begrijpt. Bel 076 - 530 24 30 en vraag naar John Brands of Martijn Schillemans. Maken we nog dezelfde week een afspraak, drinken we koffie (of iets anders) en weet je meteen of er een klik is.

Neem contact op!
 

Specialist in exclusieve auto’s deelt passie!

Op het moment dat de eerste uitgave van ‘Klant, werk en passie’ verscheen, kon Twan van den Akker, directeur van autospecialist VD Akker niet bevroeden dat het boek zo’n succes zou worden.

Kiezen voor vernieuwen

“Een herdruk lag voor de hand. Ware het niet dat ik liever vernieuw, dan een succes kopieer. Daarom een compleet nieuwe uitgave”, zo schrijft hij in zijn voorwoord van het 136 pagina’s tellende boek.

Verrassende details

Ook nu is het wederom een unieke uitgave geworden met interviews met twaalf klanten die vertellen over wat ze doen, wat ze drijft en waarom. Boeiend en inspirerend om te lezen! Met verrassende details over de markt waarin die klanten actief zijn, hoe ze omgaan met veranderingen en telkens weer een volgende stap zetten. Mensen met een ongekende passie. Een passie die ook de medewerkers van VD Akker aan de dag leggen. De specialist in exclusieve auto’s werkt aan een toekomst waarin het de allerbeste partij wil zijn voor liefhebbers van Audi, Porsche, Bentley en Land Rover.

Sparren over een concept voor een special book?

Neem contact met ons op