Even sparren?

Voor welke (creatieve) uitdaging staat jouw organisatie? We bieden graag aan om eens een uurtje vrijblijvend te sparren. Kun je meteen beoordelen of Commond het bureau is dat jouw organisatie en uitdagingen begrijpt. Bel 076 - 530 24 30 en vraag naar John Brands of Martijn Schillemans. Maken we nog dezelfde week een afspraak, drinken we koffie (of iets anders) en weet je meteen of er een klik is.

Neem contact op!
 

Trendrapport als effectieve content marketing tool

De MKB Marktmonitor is een trendrapport dat Unique Nederland elk jaar publiceert. In samenwerking met Motivaction Research & Strategy wordt in het midden- en kleinbedrijf gepeild wat de verwachtingen zijn ten aanzien van omzet en personeel. Daarnaast werd gevraagd naar de ervaring met innovatie en duurzame inzetbaarheid.

Trendrapport als effectieve content marketing

Het trendrapport is in meerdere opzichten een zeer effectieve content marketing tool. Door het onderzoek gaat Unique jaarlijks in gesprek met duizenden bedrijven. De vragen worden door eigen medewerkers in persoonlijke gesprekken en via e-mail afgenomen.

Inspelen op een veranderende markt

Op deze wijze was en is het mogelijk om tevens de koers van Unique als full service dienstverlener onder de aandacht te brengen. Unique is niet alleen actief in arbeidsbemiddeling, maar biedt ondernemers oplossingen voor zeer uiteenlopende HR-vraagstukken. Daarmee wordt ingespeeld op de veranderende uitzendmarkt, waarin innovatie en vernieuwing steeds belangrijker zijn.

Opinion leaders aan het woord

Naast de onderzoeksresultaten en voorbeelden uit de praktijk, komen in het trendrapport ook opinion leaders aan het woord die inspireren en handvatten bieden voor strategische keuzes op het gebied van personeel en innovatie.

Commond verzorgde de volledige productie. Van de uitwerking van het (creatieve) concept, tot en met de interviews met opinion leaders en de vormgeving.

Een trendpaper als content marketing tool?

Bel Martijn Schillemans