Even sparren?

Voor welke (creatieve) uitdaging staat jouw organisatie? We bieden graag aan om eens een uurtje vrijblijvend te sparren. Kun je meteen beoordelen of Commond het bureau is dat jouw organisatie en uitdagingen begrijpt. Bel 076 - 530 24 30 en vraag naar John Brands of Martijn Schillemans. Maken we nog dezelfde week een afspraak, drinken we koffie (of iets anders) en weet je meteen of er een klik is.

Neem contact op!
 

Video vertelt verhaal over bouw windmolenpark

Duurzame stroom voor 160.000 huishoudens. Geleverd door het grootste near shore windmolenpark van Nederland. We zijn er trots op dat we dit mooie verhaal mogen vertellen voor hoofdaannemer Siemens en projectontwikkelaar Westermeerwind. De aanpak? Storytelling met hoofdrollen voor video en animatie.

Prestigieus windenergieproject

Windpark Westermeerwind is een van de meest prestigieuze windenergieprojecten in ons land. En dat is nodig, want het aandeel windenergie in onze stroomvoorziening moet de komende jaren met ongeveer een factor vijf omhoog.

Bijzondere geschiedenis

Siemens en Westermeerwind wilden het verhaal van de totstandkoming van Westermeerwind nadrukkelijk belichten. Een bijzondere geschiedenis, die ons terugvoert tot het midden van de jaren negentig. Wanneer twee bewoners van de Noordoostpolder, allebei agrariër, de eerste contouren schetsen voor een collectief windpark. Vóór en dóór de bewoners. Omdat het zoveel beter is één windpark te bouwen dan bij elke boerderij een windmolen te plaatsen.

Animatie, referentiefilms en online video’s

Commond deed verslag van de bouw en totstandkoming van het windpark Westermeerwind. De eerste productie omvatte een video en animatie, die de achtergrond en het verloop van het bouwproject schetsen. Deze film was een belangrijk instrument om omwonenden en betrokkenen te informeren over de impact en het verloop van de bouw. Daarna volgden we een jaar lang de bouw, hetgeen resulteerde in meerdere tussentijdse video’s die Westermeerwind in de (online) contentstrategie had ingebed. Na afloop van het project werden twee omvangrijke videoproducties opgeleverd: referentiefilms die de totale scope van het traject overzien tot en met de oplevering en ingebruikname van het park.

Weten hoe deze video tot stand kwam?

Bel Remco Zuiderent