Even sparren?

Voor welke (creatieve) uitdaging staat jouw organisatie? We bieden graag aan om eens een uurtje vrijblijvend te sparren. Kun je meteen beoordelen of Commond het bureau is dat jouw organisatie en uitdagingen begrijpt. Bel 076 - 530 24 30 en vraag naar John Brands of Martijn Schillemans. Maken we nog dezelfde week een afspraak, drinken we koffie (of iets anders) en weet je meteen of er een klik is.

Neem contact op!
 

Disclaimer

Disclaimer

Met het gebruik van de website www.commond.nl aanvaard je de onderstaande voorwaarden. Op deze voorwaarden, alsmede op het gebruik van www.commond.nl, is Nederlands recht van toepassing.

De inhoud van www.commond.nl wordt gratis beschikbaar gesteld en dient uitsluitend voor informatiedoeleinden. Er kunnen geen rechten, in welke vorm dan ook, aan worden ontleend. Commond is niet aansprakelijk voor eventuele schade die ontstaat door niet-beschikbaarheid, onjuistheid en/of onvolledigheid van de inhoud van de website. Typefouten en/of prijswijzigingen worden uitdrukkelijk voorbehouden. Commond is niet aansprakelijk voor de inhoud van websites van derden waar via www.commond.nl naar wordt verwezen.

Voor zover niet anders aangeduid, komen alle (intellectuele eigendoms)rechten op de inhoud van deze website (met inbegrip van, maar niet beperkt tot de teksten, afbeeldingen en audiovisuele materialen) toe aan Commond. Deze rechten worden nadrukkelijk voorbehouden. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende, is het niet toegestaan deze website en de daarin opgenomen inhoud op welke wijze dan ook openbaar te maken en/of te verveelvoudigen, met uitzondering van persoonlijk (niet-zakelijk) gebruik.

Voor zover het intellectuele eigendomsrecht op bepaalde inhoud aan derden toekomt, heeft Commond daarvoor toestemming van de rechthebbende. Zonder voorafgaande toestemming van deze rechthebbende, is het jou niet toegestaan deze inhoud op welke wijze dan ook openbaar te maken en/of te verveelvoudigen.