Even sparren?

Voor welke (creatieve) uitdaging staat jouw organisatie? We bieden graag aan om eens een uurtje vrijblijvend te sparren. Kun je meteen beoordelen of Commond het bureau is dat jouw organisatie en uitdagingen begrijpt. Bel 076 - 530 24 30 en vraag naar John Brands of Martijn Schillemans. Maken we nog dezelfde week een afspraak, drinken we koffie (of iets anders) en weet je meteen of er een klik is.

Neem contact op!
 

We bedenken

Commond vindt goede content een kwestie van éérst even nadenken. Het resultaat? Prikkelende concepten voor originele campagnes en middelen.

Online + offline design

Content heeft een vorm. Met de corporate identity als vertrekpunt. Onze online en offline designers denken aan je merkidentiteit. Altijd. Als we bouwen aan nieuwe branding en huisstijlen ontwerpen. Maar ook wanneer we werken aan het design van websites, animatiestijlen en grafische vormgeving voor print.

Journalistieke formules

Customer media en bedrijfsjournalistiek dragen we een warm hart toe. Een van onze specialismen is het ontwikkelen van verrassende redactieformules, meteen gecombineerd met editorial design. Voor personeelsbladen, relatiemedia en online contentplatforms.

Contentcampagnes

Je wilt een samenhangende campagne. Gedragen door content. Inclusief afzonderlijke uitingen en communicatiemiddelen. We bepalen heldere, pakkende invalshoeken voor content en maken al in een vroeg stadium schetsen, concepten en ontwerpen.

Ons geheim voor content die hout snijdt? We laten vorm en inhoud naadloos op elkaar aansluiten.

Meer weten?