Even sparren?

Voor welke (creatieve) uitdaging staat jouw organisatie? We bieden graag aan om eens een uurtje vrijblijvend te sparren. Kun je meteen beoordelen of Commond het bureau is dat jouw organisatie en uitdagingen begrijpt. Bel 076 - 530 24 30 en vraag naar John Brands of Martijn Schillemans. Maken we nog dezelfde week een afspraak, drinken we koffie (of iets anders) en weet je meteen of er een klik is.

Neem contact op!
 

We realiseren

Commond maakt content op maat voor je interne en externe communicatie. Voor online en offline. Met woorden en beelden.

Video’s en animaties

Verhalen beeldend vertellen nemen we ook letterlijk. We produceren video’s en animaties. Van A tot Z. Op basis van je boodschap schrijven we scripts en scenario’s én tekenen we storyboards uit. En voor je animatie creëren we een eigen illustratiestijl.

Customer media

We maken magazines: relatiemedia en personeelsbladen. Bedrijfsjournalistiek denken en doen. Dat ligt ons goed. Voor onze klanten verzorgen we de volledige productie van interne en externe customer magazines. We werken met scherpe redactieformules. Omdat we je communicatiedoelen waar willen maken.

Websites

Aan de slag met webdesign of volledige realisatie van een nieuwe website? We bouwen websites inclusief CMS. Bij grote webprojecten werken we nauw samen met de implementatiepartners en CMS-leveranciers van onze opdrachtgevers.

Online redactie

Maak gebruik van ons redactieteam voor je webcontent. Bij het pijlsnel lanceren van een nieuwe website óf voor doorlopend content management en webredactie. Ook voor intranet. Zo is je content altijd up-to-date. We hebben ervaring met alle bekende CMS’en.

Infographics

Je wilt lastige processen uitleggen? Of een woud aan regels overzichtelijk weergeven? Onze redacteuren en designers maken moeilijke dingen makkelijk behapbaar. In stijlvolle infographics.

Special books

Je zoekt een bijzonder relatiegeschenk. Of wilt een jubileumboek laten maken. We maken specials books die de identiteit van merken kracht bij zetten.

Content outsourcing

Laat ons de productie van je content overnemen. Voor nieuwsbrieven, websites, intranet, e-mailings, video’s, relatiemagazine of personeelsblad, blogs, columns of speeches. Outsourcing van content, voor een vast bedrag. En: planning is planning. Mag je ons aan houden.

Visiepapers en trendrapporten

Verstevig de autoriteit van je merk met een inhoudelijke boodschap. Wij duiken in de materie, van maatschappelijke trends tot hightech innovatie. En werken je visie of onderzoeksresultaten uit tot een visiepaper of trendrapport.

Visuele identiteit

Een sterke visuele identiteit draagt bij aan een positieve perceptie. Wanneer een naam voor een (nieuwe) organisatie sterk visueel wordt ondersteund in huisstijl en communicatiemiddelen, geeft dat een enorme meerwaarde. Ook intern.

Wil je werk maken van content? Wij geloven in kwaliteit boven kwantiteit.

Neem contact met ons op