Even sparren?

Voor welke (creatieve) uitdaging staat jouw organisatie? We bieden graag aan om eens een uurtje vrijblijvend te sparren. Kun je meteen beoordelen of Commond het bureau is dat jouw organisatie en uitdagingen begrijpt. Bel 076 - 530 24 30 en vraag naar John Brands of Martijn Schillemans. Maken we nog dezelfde week een afspraak, drinken we koffie (of iets anders) en weet je meteen of er een klik is.

Neem contact op!
 

Special books

Je zoekt een bijzonder relatiegeschenk. Of wilt een jubileumboek laten maken. We maken special books die de identiteit van merken kracht bij zetten.

Een greep uit ons portfolio

Klant, werk en passie

Opdrachtgever:
VD Akker, premium specialist in Audi, Bentley en Porsche

Doelgroep:
Klanten en relaties

Doel:
De passie die klanten van VD Akker hebben in hun werk en in hun leven, delen met andere klanten en relaties

Oplage:
1.250 exemplaren

Eet met smaak

Opdrachtgever:
VD Akker, premium specialist in Audi, Bentley en Porsche

Doelgroep:
Klanten en relaties

Doel:
Verrassen met een lees- en kijkboek dat gaat over smaak. Uitgangspunt is dat het in gesprekken met klanten vaak gaat over smaak én de gedachte dat klanten die van een fraaie auto houden, ook houden van lekker eten.

Oplage:
1.250 exemplaren

Start vanuit het hart

Opdrachtgever:
Start People

Doelgroep:
Opdrachtgevers, flexmedewerkers en eigen medewerkers

Doel:
Het karakter van de organisatie verwoorden in een thema. ‘Start vanuit je hart’ is de opdracht aan Start People zelf en een oproep aan kandidaten en werkgevers. Het is de manier waarop Start People zijn werk doet.

Oplage:
10.000 ex

Bijzondere boeken die boeien

Soms zoek je iets speciaals. Een hoogwaardig boek, met karakteristieke portretten van topfotografen. Met boeiende (lees)verhalen. Van een jubileumboek tot een boek met een thema dat de propositie van een organisatie op een andere, meer diepgaande wijze laat zien. Met special books geven we een merk extra lading, waardoor de uitgave als een doeltreffende content marketing tool kan worden ingezet.

Sparren over een concept voor een special book?

Neem contact met ons op