Even sparren?

Voor welke (creatieve) uitdaging staat jouw organisatie? We bieden graag aan om eens een uurtje vrijblijvend te sparren. Kun je meteen beoordelen of Commond het bureau is dat jouw organisatie en uitdagingen begrijpt. Bel 076 - 530 24 30 en vraag naar John Brands of Martijn Schillemans. Maken we nog dezelfde week een afspraak, drinken we koffie (of iets anders) en weet je meteen of er een klik is.

Neem contact op!
 

Websites

Aan de slag met webdesign of volledige realisatie van een nieuwe (WordPress) website? We bouwen websites inclusief CMS. Bij grote webprojecten werken we samen met de implementatiepartners en CMS-leveranciers van onze opdrachtgevers.

Een greep uit ons portfolio

Vergaderen in Dordrecht

Conxillium

The Up Company

Napoleon

SCAB Accountants & Adviseurs

Procura

Anta Flu

BeheerVisie

Pharox Assurance

GeoTax

Yoba for Life

Microvida

Dex Premium Lubricants

Geen tweede kans voor eerste indruk

Hoe bouw je een website die je al meteen vanaf de homepage boeit? Die technisch op de juiste manier op elk device (desktop, tablet of mobiel) is afgestemd. En hoe vertaal je doelstellingen van de website naar ‘call to action’? Hoe geef je jouw website de juiste uitstraling en bezorg je bezoekers het juiste gevoel? Commond heeft de antwoorden en ontwikkelt elke website vanuit de contentstrategie. Van een visueel fraai vormgegeven en technisch goed werkende website tot relevante en pakkende content die de (regelmatig terugkerende) bezoeker steeds weer verleidt.

Op zoek naar een website met meer zeggingskracht?

Bel Martijn Schillemans