Even sparren?

Voor welke (creatieve) uitdaging staat jouw organisatie? We bieden graag aan om eens een uurtje vrijblijvend te sparren. Kun je meteen beoordelen of Commond het bureau is dat jouw organisatie en uitdagingen begrijpt. Bel 076 - 530 24 30 en vraag naar John Brands of Martijn Schillemans. Maken we nog dezelfde week een afspraak, drinken we koffie (of iets anders) en weet je meteen of er een klik is.

Neem contact op!
 

Onze kijk op het vak

Commond richt zich op de inhoud en relevantie van de boodschap die een organisatie wil uitdragen en de (content)strategie die daarbij hoort.

We zijn er namelijk van overtuigd dat de functionele voordelen en relevantie van merken nu, en de komende jaren, zwaar gaan wegen naast de niet tastbare en emotionele uitstraling van merken. Het belangrijkste dat merken hun ‘gebruikers’ daarvoor kunnen bieden is content die deze gebruikers waardevol of nuttig vinden.

En daarbij geldt: kwaliteit boven kwantiteit. Wij leveren die kwalitatieve inhoud. Van het opstellen van een contentstrategie (met de inzet van alle relevante online en offline kanalen) tot het produceren en leveren van content voor interne en externe communicatiemiddelen.